Izleti iz Hurgade

Izleti iz Hurgade

Hurgada je definitivno najpoznatije letovalište u Egiptu i mesto koje najviše privlači strane turiste. Hurgadu krasi dugačka obala od preko 60 km, na kojoj su načičkani mnogi luksuzni hoteli, koji će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe..

Pored uživanja na plaži i hotelu, sigurno vas zanima koji su to najbolji Hurgada izleti u ponudi. Svaki turista pored odmora želi da vidi šta neka zemlja može da ponudi od svojih prirodnih lepota ili istorijskih znamenitosti.

Šta da se radi i gde da idu u Hurgadi? Koji su top izleti i aktivnosti iz Hurghade? Kolike su cijene izleta u Hurgadi? Koje su najpopularnije lokacije i atrakcije vrijedne posjeta izvan i u blizini Hurghade?.

Ovde vam predstavljamo najlepša mesta u Hurgadi i najzanimljivije izlete koje vredi posetiti u Hurgadi po najboljim i najjeftinijim cenama za vas! Pogledajte naše izlete i spremni smo da ispunimo sve vaše želje !Izleti iz Hurgade!.

. .

MORSKI IZLETI U HURGADI

Polu podmornica u Hurgadi

Prevoz iz hotela u Hurgadi (transfer do luke i povratak u hotel);Izlet na polupodmornicu u Hurgadi; Snorkling u otvorenom moru s maskama i papučama; Takođe, gledanje podvodnog sveta na brodu polu-podmornici Oprema za snorkling ; Bezalkoholna pića na brodu.
Hurgada

Izlet Padobran u Hurgadi

doživiti ćete vrlo relaksirajuće osjećaje uz prekrasne panoramske poglede plaža i uvala, pejzaža okolnih planina; Prevoz iz hotela u Hurgadi (transfer do luke i povratak u hotel); Profesionalni instruktor; 8/10 minuta panoramskog leta. Padobran u Hurgadi je najlakši i najsigurniji
Hurgada

Izlet do Kuće dupina iz Hurgade

Posetite kuću delfina i delfine u njihovom prirodnom okruženju i uživajte u gledanju predivnih koralnih grebena Crvenog mora- Prevoz iz hotela u Hurgadi - Maska, peraja i pojas za spasavanje - Snorkling - Zaustavljanje na moru u Kući dupina i
Hurgada

Rajsko ostrvo Hula Hula plaža iz Hurgade

Prevoz iz hotela i povratak; Opremata za snorkling; Vodič za snorkling; Prsluk za neplivače; Suncobrani na plaži; Plovidba brodom do ostrva; 2 zaustavljanje na moru za snorklinga; Boravak na Paradise plaži Vip zona sa suncobranima oko 2/2,5 sata; Bezalkoholna pića
Hurgada

Izlet na Ostrvo orange bay Iz Hurgade

Prevoz iz hotela u Hurgadi - Maska, peraja i pojas za spasavanje - Snorkling - Na ostrvu ćete provesti oko dva sata-Zaustavljanje za vodene sportove-Ručak i Bezalkoholna pića na brodu.
Hurgada

Ronjenje u Hurgadi

Prevoz iz hotela u Hurgadi - Oprema za ronjenje - Oprema za snorkling - Instruktor ronjenja - 2 zaustavljanja za ronjenje -Takođe, tokom putovanja možete plivati s maskama i flipperima. Ukusan ručak će biti na brodu!-bezalkoholna pića.
Hurgada

Orange bay 4 u 1 sa ronjenjem sa bocama Iz Hurgade

Prevoz iz hotela u Hurgadi, Oprema za ronjenje; 1 zarona (približno 12 minuta); 2 Zaustavljanje na moru za snorklinga; Vožnja na banani i Opremata za snorkling; Boravak na ostrvu orange bay oko 2/3 sata vremena; Tuš sa slatkom vodom; Bezalkoholna
Hurgada

VIP Rajska avantura 4 u 1 sa ronjenjem sa bocama

Prevoz iz hotela u Hurgadi, Oprema za ronjenje; 1 zarona (približno 12 minuta); 2 Zaustavljanje na moru za snorklinga; Vožnja na banani i Opremata za snorkling; Boravak na rajskom ostrvu oko 2/3 sata vremena; ; Tuš sa slatkom vodom; Bezalkoholna
Hurgada

Šarm El Naga iz Hurgade

Svi transferi u klimatizovanom vozilu; Otkrijte prelepi zaliv Šarm El Naga i Istražite živod ispod površine mora, u prelepim vodama Crvenog mora; Oprema za snorkeling; Ulaznice; Prsluci za spašavanje; Toaleti; Sveža voda za tuširanje; Ručak u restoranu; Suncobrane.
Hurgada

Ostrvo Utopija iz Hurgade

Zanimljivo morsko putovanje na ostrvo Utopiju sa vodenim sportovima i sletanje na ostrvo. - Prevoz iz hotela - Maska, peraja i pojas za spasavanje - Snorkling - Na ostrvu ćete provesti oko 1 sat- Zaustavljanje za vodene sportove-Ručak i Bezalkoholna pića
Hurgada

Podmornica Sindbad u Hurgadi

Divno putovanje morskom Podmornicom Sindbad u Hurgadi! Obilazak vam omogućava da vidite prekrasne grebene i šarene ribe Crvenog mora na brodu Podmornice, kao i na otvorenom moru - Prevoz iz hotela u Hurgadi - posmatranje podvodne panorame kroz staklene prozore.
Hurgada

ISTORIJSKI IZLETI IZ HURGADE

Izlet u Luksor iz Hurgade

Putujte natrag do starog Egipta na celodnevnom izletu autobusom u Luxor iz Hurghade i divite se hramskim ostacima egipatskih faraona. Stari Egipćani su, istočnu obalu, nazivali “Grad živih”, jer su se tu nalazili religiozni hramovi, kraljevske palate i dvorovi, dok
Hurgada

Izlet u Kairo autobusom iz Hurgade

Kairo je glavni grad Egipta, ali i najveći grad u Africi i na Bliskom istoku. Čudesan grad istorije, najstarijih spomenika čovečanstva, večnih misterija i legendi, jedinstvena lekcija iz istorije na otvorenom, i grad koji je sa razlogom nazvan “Majkom sveta”.
Hurgada

Luksor sa dolinom kraljeva iz Hurgade

Transferi do Luxora iz Hurghade i natrag klimatizovanim autobusom-Vodič-Ulaznice za Hram Karnak-Ulaznice za Dolinu Kraljeva-Ulaznice za Hatshepsut hram-Ulaznice za kolonije Memnona-Ručak -Svi lokalne takse.
Hurgada

Privatni izlet u Luksor iz Hurgade

Od 6 ljudi: 70€ po osobi / Od 4 osobe: 90€ po osobi/ Od 2 osobe: 120€ po osobi. Transferi do Luksora iz Hurgade i nazad klimatizovanim automobilom;-Vodič-Ulaznice za Hram Karnak-Ulaznice za Dolinu Kraljeva-Ulaznice za Hatshepsut hram-Ulaznice za kolonije Memnona-Ručak
Hurgada

Privatni Izlet iz Hurgade u Kairo

Od 6 ljudi: 85€ po osobi / Od 4 osobe: 110€ po osobi/ Od 2 osobe: 125€ po osobi. Transferi privatnim automobilom-Privatni vodič egiptolog-Ulaznice za Egipatski nacionalni muzej-Ulaznice za plato Gize-Ulaznice za Sfinga-Ručak-Poseta centru za esencijalna ulja.
Hurgada

SAFARI IZLETI U HURGADU

Popodnevni moto safari 3 sata - Safari na četvorociklu u Hurgadi

Prevoz iz hotela do kvad stanice-Vožnja kvadova 50 km u 2 pravca-Poseta Beduinskom selu-Ispijanje beduinskog čaja i jahanje kamila-Povratak u hotel.
Hurgada

jutarnji moto safari 3 sata – Safari na četvorociklu u Hurgadi

Prevoz iz hotela do kvad stanice-Vožnja kvadova 50 km u 2 pravca-Poseta Beduinskom selu-Ispijanje beduinskog čaja i jahanje kamila-Povratak u hotel.
Hurgada

Jutarnji Safari Discoveri iz Hurgade

Prevoz iz hotela do kvad stanice; Vožnja kvadova 25 km u 2 pravca; Vožnja bagi 20 minuta; transfer do beduinskog sela džip automobilom; Poseta Beduinskom selu; Ispijanje beduinskog čaja; jahanje kamila; Povratak u hotel..  
Hurgada

Mega Safari u Hurgadi

Prevoz iz hotela do kvad stanice-Vožnja kvadova 30 km u 2 pravca-Vožnja spajdera-Poseta Beduinskom selu-Ispijanje beduinskog čaja i jahanje kamila-Roštilj večera i sokovi-Arapski šou-Povratak u hotel.
Hurgada

Privatni popodnevni moto safari 3 sata u Hurgadi

Prevoz iz hotela do kvad stanice; Privatni izlet sa privatnim moto safari vodičem; Vožnja kvadova 50 km u 2 pravca; Poseta Beduinskom selu; Ispijanje beduinskog čaja i jahanje kamila; Povratak u hotel.
Hurgada

Privatni jutarnji moto safari 3 sata u Hurgadi

Prevoz iz hotela do kvad stanice; Privatni izlet sa privatnim moto safari vodičem; Vožnja kvadova 50 km u 2 pravca; Poseta Beduinskom selu; Ispijanje beduinskog čaja i jahanje kamila; Povratak u hotel.
Hurgada

REKREATIVNI I ZDRAVSTVENI IZLETI IZ HURGADE

Tursko kupatilo hamam u Hurgadi

Prevoz iz hotela u Hurgadi (transfer do luke i povratak u hotel); Turski hamam; Masaža uz koktel; Piling i masaža sapunom od pjene; Piling kokosa; Stream kupka; Parna soba; Sauna; Jacuzzi.
Hurgada

Delfinarijum u Hurgadi

Prevoz iz hotela u Hurgadi (transfer do Delfinarijuma i povratak u hotel) - Ulaznice u Delfinarijum - Izlet na u Delfinarijum. Omiljeni zabavni izlet do Delfinarijuma u ​​Hurgadi! Delfini su životinje jedinstvene na mnogo načina.
Hurgada

Turski hamam i massaž u Hurgadi

Prevoz iz hotela-Turski hamam-Piling i masaža sapunom od pjene-Piling kokosa-Stream kupka-Parna soba-Sauna-Jacuzzi-Maska "Kleopatra"-Masaža celog tela tokom 45 minuta.
Hurgada

Grand Akvarijum u Hurgadi

Prevoz iz hotela u Hurgadi - Ulaznice na Grand Akvarijum - Takođe, fotografisanje za pamćenje kao opcija koja se plaća. Grand Akvarijum u Hurgadi - Zanimljiv zabavni izlet u najveći akvarijum u Hurgadi .
Hurgada

Plivanje Sa Delfinima u Hurgadi

Prevoz iz hotela u Hurgadi (transfer do Delfinarijuma i povratak u hotel) ; Ulaznice u Delfinarijum; Mogucnost plivanja sa delfinima 5 min. Čeka vas plivanje sa delfinima uz prisustvo instruktora. Ovdje imate mogućnost plivanja s dupinima;
Hurgada