шарм ел шейх
МОРСКИ ЕКСКУРЗИИ

Гмуркане близо до остров Тиран – Гмуркане близо до остров Тиран – остров Тиран се намира в устието на залива Акаба срещу курорта Шарм ел-Шейх. Самият остров принадлежи на Саудитска Арабия, но е под дългосрочен наем от Египет. Съответно островът е гранична зона и място, където гнездят прелетни птици и се снасят яйца от костенурки. Подводната флора и фауна край остров Тиран са много богати. Гмуркайки се и гмуркайки се с шнорхел близо до остров Тиран, можете да видите прекрасния свят, който очарова с красотата си. В непосредствена близост до брега на остров Тиран има останки от потънали кораби – „Лара“ и „Луила“. Тези останки от корабокрушения допълват непревземаемия образ на остров Тиран.

програма:

Гмуркане близо до остров Тиран – Автобус за гмуркане близо до остров Тиран с наш представител ще ви вземе от хотела почти 8:00 сутринта и ще ви отведе до кея с климатизирана кола, където голям три- ви очаква сюжетен кораб, където има цялото необходимо оборудване и оборудване, необходимо за гмуркане с шнорхел и водно плуване.
Тръгвайки от кея в открито море към остров Тиран, след около 1,15 минути, корабът ще спре на две фантастични места близо до остров Тиран, където вие, заедно с нашите опитни инструктори и водачи, ще се гмуркате на най-добрите места близо до остров Тиран, където най-добрите коралови рифове и риби.

На екскурзията за гмуркане близо до остров Тиран ще имате (едно или две) гмуркания близо до остров Тиран на дълбочина от 7-9 метра, с продължителност от 10 до 12 минути, придружени от инструктор по гмуркане.

Преди гмуркане По време на гмуркането близо до остров Тиран, опитни рускоговорящи инструктори ще ви дадат необходимите инструкции за гмуркане близо до остров Тиран. Дори и да нямате опит, нашият инструктор ще ви даде малко обучение преди гмуркане. Основното нещо е да слушате внимателно инструктажа на вашия водолаз, да му се доверите и да не се паникьосвате! И ще успеете! На екскурзията за гмуркане близо до остров Тиран Ние също се грижим за цялата логистика на оборудването, така че просто трябва да се отпуснете и да се насладите на гмуркането.

Ако сте резервирали едно гмуркане в Tiran Island Diving Excursion, тогава на други спирки ще имате възможност да плувате с плавници и шнорхел в кораловите рифове на остров Тиран, да видите разнообразие от риби и корали. Във водите близо до остров Тиран живеят не само цветни риби, тук, близо до остров Тиран, има и по-големи представители на подводния свят. На някои места, сред рифовете на остров Тиран, можете да наблюдавате живота на огромни риби, костенурки, делфини.

Ще обядвате на кораба. Вкусен обяд и много от най-фантастичните впечатления са гарантирани на Дайвинг екскурзията край остров Тиран! неограничени безалкохолни напитки (кола, спрайт, вода, чай и кафе)!

При желание ще можете да закупите DVD-запис на екскурзията и да закупите камера за подводна фотография на борда на яхтата. В края на екскурзиите ще ви върнем обратно в хотела.

Какво е включено в цената:

  1. Трансфер от/до хотела;
  2. Водолазно оборудване;
  3. едно или две гмуркания на дълбочина 7-9 метра с продължителност около 15 минути;
  4. Обяд и безалкохолни напитки;
  5. Водач по гмуркане (професионален инструктор);
  6. Душ с прясна вода.

Какво не е включено в цената:

  1. За отдаване под наем на оборудване за водно плуване (маски, шнорхели, плавници и жилетки);
  2. съвети;
  3. Лични разходи;
  4. фото и видео заснемане.

Вземете със себе си:

не забравяйте:

  • Плувно оборудване и неопренови костюми (може да се наеме по пътя);
  • прическа за глава;
  • Бански костюм;
  • Хавлиена кърпа;
  • Слънцезащитни продукти;
  • Продукти за лична хигиена:
  • Слънчеви очила.

Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Време и продължителност:

  • Начало на обиколката: От 8:00 до 8:30 сутринта (в зависимост от местоположението на вашия хотел в Шарм Ел Шейх).
  • Връщане в хотела: Около 17:30 ч. (същия ден)..
  • Продължителност: 8/9 часа.
  • Дни на събитието: всеки ден. .
    Внимание: Поръчайте екскурзия дин ден преди началото на обиколката, плащане в началото на пътуването. Ако автобусът закъснее с 10 минути, трябва спешно да ни се обадите.. Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Цена:

Екскурзия с едно гмуркане: $26 за възрастен.
Екскурзия с две гмуркания: $32 за възрастен.
Плуване само с маска и плавници (без гмуркане): $22 за възрастен.

Как да резервирам екскурзия?

1- Изпратете ни имейл (от дома или от хотела) чрез:

WhatsApp:
+2010 677 818 45.

Вайбър:
+2010 677 818 45.

Имейл: info@sunrisevoyage.com

2- Напишете ни името на хотела, името на обиколката, колко души и деня на обиколката.
3- Свържете се в деня преди екскурзията, за да научите точния час, когато ще бъдете взети от хотела.
4- Не се изисква предплащане.
5- Заплащането се извършва в брой в деня на турнето.
6- Резервирайте екскурзия поне 1 ден преди началото на екскурзията. Природният резерват Рас Мохамед с автобус Природният резерват Рас Мохамед с автобус

.

RECENZIJE

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 237 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Цена экскурсии – ровно в 2 раза дешевле, чем у отельного гида.

ноември 17, 2023

Мы боялись брать экскурсии в интернете, но не пожалели. Всё, что было заявлено в программе, мы увидели. Никаких лишних денег с нас не просили. Цена экскурсии – ровно в 2 раза дешевле, чем у отельного гида. Берите, не бойтесь! Но нужно понимать, что это экскурсия групповая, со всеми ее минусами, в каком бы агентстве вы ее не взяли. И еще, экскурсия длилась в целом, от выезда до возвращения в отель в Хургаде 24 часа, будьте готовы.

Avatar for Анастасия
Анастасия

Прекрасный сервис.

септември 20, 2023

Заказали у Санрайз Вояж экскурсии в Люксор и квадроциклы. Всё очень понравилось. Прекрасный сервис. Внимательный персонал. Хорошие цены. Остались очень довольны рекомендуем всем.

Avatar for Дмитрий и Ирина, Германия.
Дмитрий и Ирина, Германия.

Все прошло на высшем уровне.

септември 16, 2023

Заказывали с парнем экскурсию в Каир на автобусе. Все прошло на высшем уровне. Автобус комфортабельный,с опытным водителем и кондиционером. Отдельное спасибо и большая благодарность нашему прекрасному русскоговорящему гиду – Хени,который на протяжении всей экскурсии рассказывал о древней истории и современной жизни египтян(очень интересно было слушать, говорю без сарказма). Он погрузил в ту самую атмосферу древности и историчности,и одновременно плавно переходя к современности. Хени справился со своей задачей на 💯,за что ему,ещё раз, огромное спасибо. Рекомендую лучшего гида Египта – Хени. Не пожалеете.

Avatar for Виктория и Дмитрий
Виктория и Дмитрий

Paradise island with diving, safari bikes ride

септември 11, 2023

Velice doporučuji tuto stránku na sjednávání zážitků. Byli jsme na čtyřkolkách a na paradise islandu s potápěním. Vše proběhlo podle plánu, vyzvednutí z hotelu bez problému a dovoz zpátky.

Avatar for Vláďa
Vláďa

Díky, vše super.

юли 27, 2023

Transfer a potápění bez jediného problému 🤿

Avatar for Pavel Kaše
Pavel Kaše

Гмуркане близо до остров Тиран