шарм ел шейх
МОРСКИ ЕКСКУРЗИИ

Гмуркане и забавления в Шарм Ел Шейх е лесен и приятен начин да се гмуркате с водач и да се насладите на красотата на подводния свят в района на Шарм Ел Шейх и да комбинирате гмуркането с почивка на плажа и водни спортове със семейството или приятели. Имате прекрасна възможност да се насладите на гмуркане в Червено море и да видите красотата на подводния свят на Червено море и след това да се насладите на 1 или 2 интересни водни спорта, разходка с лодка банан по морето и/и парасейлинг (парасейлинг).

програма:

Гмуркане и забавление в Шарм Ел Шейх – Вземете от хотела си около 10:30 или по-късно в зависимост от местоположението на хотела в Шарм Ел Шейх. Връщане след около два часа. Вие, заедно с нашите опитни инструктори и водачи, ще се гмуркате на най-добрите места с най-добрите коралови рифове и риби. На екскурзията Diving and Fun в Шарм Ел Шейх ще имате едно гмуркане на дълбочина 7-9 метра с продължителност от 12 до 15 минути, придружено от инструктор по гмуркане. Преди да се гмуркате, опитни рускоговорящи инструктори ще ви дадат необходимите инструкции за гмуркане. Дори и да нямате опит, нашият инструктор ще Ви даде малко обучение преди гмуркане. Основното нещо е да слушате внимателно инструктажа на вашия водолаз, да му се доверите и да не се паникьосвате! И ще успеете! Ние също така се грижим за цялата логистика на оборудването, така че вие ​​просто трябва да се отпуснете и да се насладите на вашите гмуркания.

Тогава вашето пътуване с парашут ще започне. Ще се озовете на борда на моторна лодка и след кратък инструктаж ще се издигнете във въздуха. Този вид забавление е достъпно за деца и възрастни, за всички, които са привлечени от небето и незабравимото изживяване при полет.

Все още ще имате време за разходка на банан по време на гмуркане и забавна екскурзия в Шарм Ел Шейх, ако искате повече изживяване от това пътуване.

При желание ще можете да закупите DVD-запис на екскурзията и да закупите камера за подводна фотография на борда на яхтата. В края на екскурзиите ще ви върнем обратно в хотела.

Какво е включено в цената:

  1. Двупосочен трансфер с климатизиран автобус;
  2. Водолазно оборудване;
  3. Водач по гмуркане (професионален инструктор);
  4. Едно гмуркане на дълбочина 7-9 метра с продължителност от 12 до 15 минути, придружено от дайв инструктор.
  5. Каране на банан за около 10 минути.
  6. 1 полет с парашут на две за около 10 минути.

Какво не е включено в цената:

  1. Допълнителни разходи, които не са включени в програмата;
  2. фото и видео заснемане;
  3. Лични разходи;
  4. Съвети.

Вземете със себе си:

не забравяйте:

  • Плувно оборудване и неопренови костюми (може да се наеме по пътя);
  • прическа за глава;
  • Бански костюм;
  • Хавлиена кърпа;
  • Слънцезащитни продукти;
  • Продукти за лична хигиена:
  • Слънчеви очила.

Време и продължителност:

  • Начало на обиколката: От 10:00 до 10:30 сутринта (в зависимост от местоположението на вашия хотел в Шарм Ел Шейх).
  • Връщане в хотела: Около 13:30 ч. (същия ден)..
  • Продължителност: 3/4 часа.
  • Дни на събитието: всеки ден. .
    Внимание: Поръчайте екскурзия дин ден преди началото на обиколката, плащане в началото на пътуването. Ако автобусът закъснее с 10 минути, трябва спешно да ни се обадите.. Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Цена:

Екскурзия Гмуркане и забавление в Шарм Ел Шейх с 1 гмуркане + езда на банан + 1 полет с парашут): $30 за един.

Внимание:

  1. Посочената цена включва полет с парашут за двама (полет при кацане на двама с двоен парашут).
  2. И двамата заедно не трябва да си гадаем 150 кг.
  3. Ако и двамата тежат 150 кг заедно или ако искате да летите сами, тогава ще има допълнителна такса.
  4. Ако времето (силен вятър) не ви позволи да направите полет с парашут, тогава ще има възстановяване на $ 6 и $ за всеки турист.

Как да резервирам екскурзия?

1- Изпратете ни имейл (от дома или от хотела) чрез:

WhatsApp:
+2010 677 818 45.

Вайбър:
+2010 677 818 45.

Имейл: info@sunrisevoyage.com

2- Напишете ни името на хотела, името на обиколката, колко души и деня на обиколката.
3- Свържете се в деня преди екскурзията, за да научите точния час, когато ще бъдете взети от хотела.
4- Не се изисква предплащане.
5- Заплащането се извършва в брой в деня на турнето.
6- Резервирайте екскурзия поне 1 ден преди началото на екскурзията. Природният резерват Рас Мохамед с автобус Природният резерват Рас Мохамед с автобус

.

RECENZIJE

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 237 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Лучшие цены у sunrise voyage!

юли 3, 2023

Лучшие цены у sunrise voyage! Мы всегда с ними отдыхаем! В этот раз брали Ботискаф ради детей, нас было четверо взрослых и четверо детей, всё было отлично, как шикарно под водой, захватывает дух от кросаты подводного мира!!! Дети и взрослые ведут себя одинаково, все были в восторге. На лодке предлагались напитки, и конечно купание в море, там дают маски и ласты, всё входит в стоимость!!!

Avatar for Владимир
Владимир

Obilazak Luksora

юни 6, 2023

Zadovoljni, mnogo toga videli, malo vremena za sve planirano. Dobro organizovani.

Avatar for Neboja
Neboja

Izrazito dobra organizacija.

май 22, 2023

Izlet Mega safari iz Hurgade da posjetite beduine u pustinji je prevazislo moja ocekivanja…izrazito dobra organizacija, prekrasno mjesto, strucan vodic. Predlazem da se uzmu svi fakultativni izleti u Hurgadi, jer se zaista ima sta za vidjeti. Ovo je sigurno jedno od najboljih putovanja na kojima sam bila.

Avatar for Biliana Mitreski
Biliana Mitreski

Minunata excursia la Luxor

май 11, 2023

Minunata excursia la Luxor de ieri, obiectivele, autocarul, ghidul…totul gandit si organizat in mod profesionist. Multumim, Vom mai repeta experienta, cu siguranta!

Avatar for Petcu Cosmin Ramona
Petcu Cosmin Ramona

Все очень понравилось!

май 2, 2023

Были на экскурсии в конце ноября. Все очень понравилось, полностью соответствует описанию. Чистая, новая яхта, вкусный обед, профессиональные инструкторы по дайвингу. Остались самые приятные впечатления от поездки

Avatar for Ирина
Ирина

Гмуркане и забавления в Шарм Ел Шейх Гмуркане и забавления в Шарм Ел Шейх Гмуркане и забавления в Шарм Ел Шейх Гмуркане и забавления в Шарм Ел Шейх Гмуркане и забавления в Шарм Ел Шейх Гмуркане и забавления в Шарм Ел Шейх