шарм ел шейх
МОРСКИ ЕКСКУРЗИИ

Екскурзия Рас Мохамед и Белия остров с яхта – това е ВИП морска екскурзия до „Белия остров“ и природния резерват Ras Mohammed в Шарм ел-Шейх със спирки за плуване и гмуркане с шнорхел с плавници и маска в близост до най-красивите коралови рифове на резервата и посещение на Белия остров – перлата на Червено море – египетските Малдиви. Природен резерват Рас Мохамед или национален парк Рас Мохамед – в превод от арабски – „главата на Мохамед“ или „Бей Мохамед“ – Намира се в южната част на Синайския полуостров, на 25 км югозападно от Шарм ел-Шейх (по крайбрежието), между Суецкият залив на запад и заливът Акаба на изток. Национален парк Рас Мохамед или резерват Ras Mohammed се счита за първия национален парк в Египет и едно от най-живописните места в цялото Червено море, южната му част е един от десетте най-добри плажа в света за гмуркане. Площта му е около 260 хиляди и представлява приказни гори от твърди и меки корали, превърнали се в местообитание на много коралови риби (шарупка, амфитрион, папагал, таралеж и други), както и на морски лилии, морски звезди, морски таралежи и други подводни обитатели на топлите морета. Повечето от тях са навлезли в тези води преди 5 милиона години и са се развили тук в напълно уникални видове.

програма:

Екскурзия Рас Мохамед и Белия остров с яхта – Автобусът за екскурзия Рас Мохамед с яхта и Белия остров от Шарм Ел Шейх с наш представител ще пристигне във вашия хотел почти в 8:00 сутринта и ще ви отведе до кей в климатизирана кола, където ви очаква голям триетажен кораб. Според програмата на Екскурзии Ras Mohammed с яхта и Белия остров, ще имате уникалната възможност да посетите единствения подводен резерват в света, да се насладите на изключителната екзотична красота на подводния свят и едно приятно пътешествие през Червено море, вижте магическия свят на Червено море и посетете Белия остров „Египетските Малдиви“, разходете се по белия му пясък в синьо-тюркоазена вода.

Тръгвайки от кея към откритото море към природния резерват Ras Mohammed, след около 45 минути ще имате възможност да плувате с плавници и маска близо до кораловите рифове на националния парк Ras Mohammed, да видите разнообразие от риби и корали.

Корабът ще спре на 2 фантастични места за гмуркане с шнорхел във водите на природния резерват Ras Mohammed и след това ще имате прекрасна спирка на белия остров с неговия безкраен плаж и мек бял пясък и кристално чиста вода, за да се насладите на кораловите рифове, вижте разнообразие от риби и корали, плуване и слънчеви бани на острова.

На борда на яхтата ще намерите красиво сервирана маса за хранене с вкусни и обилни ястия и безалкохолни напитки.

Вкусен обяд и много от най-фантастичните изживявания са гарантирани на екскурзиите с яхта Ras Mohammed и Белия остров!

Програмата на екскурзиите с яхта Ras Mohammed и Белия остров с яхта до природния резерват Ras Mohammed НЕ включва посещения на мангровите гори и „Езерото на желанията“, тези обекти са включени в програмата Ras Mohammed с автобус.

По желание можете да резервирате тази обиколка с гмуркане с яхта Ras Mohammed и White Island Ако се интересувате от обиколка с гмуркане: щракнете тук Ras Mohammed Diving.

При желание ще можете да закупите DVD-запис на екскурзията и да закупите камера за подводна фотография на борда на яхтата. В края на екскурзиите ще ви върнем обратно в хотела.

Какво е включено в цената:

  1. Трансфер от/до хотела;
  2. Ръководство за гмуркане с шнорхел (водолазно гмуркане);
  3. Спирки за гмуркане с шнорхел в природния резерват Ras Mohammed;
  4. Спиране на белия остров;
  5. Обяд и безалкохолни напитки;
  6. Душ с прясна вода;
  7. Всички такси и данъци.

Какво не е включено в цената:

  1. За отдаване под наем на оборудване за водно плуване (маски, шнорхели, плавници и жилетки);
  2. съвети;
  3. Лични разходи;
  4. фото и видео заснемане.

Вземете със себе си:

не забравяйте:

  • Плувно оборудване и неопренови костюми (може да се наеме по пътя);
  • прическа за глава;
  • Бански костюм;
  • Хавлиена кърпа;
  • Слънцезащитни продукти;
  • Продукти за лична хигиена:
  • Слънчеви очила.

Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Време и продължителност:

  • Начало на обиколката: От 8:00 до 8:30 сутринта (в зависимост от местоположението на вашия хотел в Шарм Ел Шейх).
  • Връщане в хотела: Около 17:30 ч. (същия ден)..
  • Продължителност: 8/9 часа.
  • Дни на събитието: всеки ден. .
    Внимание: Поръчайте екскурзия дин ден преди началото на обиколката, плащане в началото на пътуването. Ако автобусът закъснее с 10 минути, трябва спешно да ни се обадите.. Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Цена:

-Възрастен: 20$
-Дете от 5 до 12 години: 10$
-Дете до 5 години: Безплатно. Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Как да резервирам екскурзия?

1- Изпратете ни имейл (от дома или от хотела) чрез:

WhatsApp:
+2010 677 818 45.

Вайбър:
+2010 677 818 45.

Имейл: info@sunrisevoyage.com

2- Напишете ни името на хотела, името на обиколката, колко души и деня на обиколката.
3- Свържете се в деня преди екскурзията, за да научите точния час, когато ще бъдете взети от хотела.
4- Не се изисква предплащане.
5- Заплащането се извършва в брой в деня на турнето.
6- Резервирайте екскурзия поне 1 ден преди началото на екскурзията. Природният резерват Рас Мохамед с автобус Природният резерват Рас Мохамед с автобус

.

RECENZIJE

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 237 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Индивидуальная экскурсия в Каир

май 30, 2024

Смело ставлю 5 звёзд за организацию, за пунктуальность, за автомобиль, за водителя, за гида, за обед, за положительные эмоции!!!

Давно отказались от групповых туров. Да, дешевле, но комфорт не стоит ни каких денег. Когда в назначенное время за тобой приезжает автомобиль, ты садишься в него и едешь с комфортом, без посторонних из пункта А в пункт В. По приезду тебя встречает гид. Наш гид Египтянин, но прекрасно владеющий не только информации по экскурсии, но и русским языком. Не спешно мы посетили музей Египта, Пирпмиды и Сфинкса. Прокатились по Нилу. Пообедали и отправились домой.

Рекомендую !!!! Благодарю за экскурсию!!!

Avatar for Оксана
Оксана

Очень интересно

май 30, 2024

Были на экскурсии в каньоне Салама с катанием на квадроциклах, джиппинг, снорклинг. Снорклинг снаряжение не брали (10 us), сами поплавали в своих масках. Лучше дайвинг и интереснее. Походили по каньону, жарко, мухи, только в хорошо закрытой обуви. Джиппинг как селёдки, не очень удобно, но захватывающе. Гид молодец, хорошо рассказывал. Дорога длинная, хоть и с остановкой. Не дорого, поэтому можно съездить.

Avatar for Олег
Олег

Рекомендую однозначно.

април 5, 2024

Добрый день. Ездили на экскурсию 2 апреля 2024, выехали в 1 час ночи, ещё примерно 1,5 часа собирали людей с других отелей, но доехали до музея Каира во время. Нам повезло, съёмка в музее была бесплатной. Гид Самех, достаточно четко все рассказал и спасибо ему большое. В Каире было несколько остановок, увидели как изготавливается папирус, красоту пирамид и Сфинкса… Вообщем, мы остались под хорошим впечатлением. Рекомендую однозначно.

Avatar for Диана
Диана

Perfektní !!!!

март 31, 2024

Moc děkujeme vše proběhlo naprosto v pořádku. Plavání s delfíny fantastické a nezapomenutelné ❤. Též výlet na ostrov Paradise Island – Rajský ostrov naprosto v pořádku. Tímto tuto cestovní agenturu vřele doporučuji.

Avatar for Ivana
Ivana

Отлично отдахнули 14 января 2024г.

март 31, 2024

Были на экскурсии в январе 2024. Все очень понравилось, полностью соответствует описанию. Чистая, новая яхта, вкусный обед, профессиональные инструкторы по дайвингу. Остались самые приятные впечатления от поездки. Всем советую эту фирму, не пожалеете! Так же брали экскурсию на батискав! Спасибо вам большое.

Avatar for Дмитрий
Дмитрий

Екскурзия Рас Мохамед и Белия остров с яхта