Шарм Ел Шейх
САФАРИ В ПУСТИНЯ

Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх – вълнуваща екскурзия и възможност да се насладите на бързо офроуд шофиране и екстремно шофиране. Този вид активност на открито, подходяща за всеки поради лесната работа и безопасността на автомобила, ще се помни дълго!

Buggy е малка, лека, открита кола с големи колела, удължена каросерия и ниско кацане и най-важното е, че е устойчива на преобръщане, лесна за управление и ви позволява да развиете достатъчно висока скорост. Ако пътувате заедно в една кола, бъгито може да е по-удобно за вас – вторият пътник е разположен на седалката до водача, а не зад него, както е на ATV. Какво да изберете за каране в пустинята – бъги или АТВ, решавате вие.

.

програма:

Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх – Разходка с бъги в Шарм Ел Шейх – Трансфер с комфортен автомобил до Сафари център (бази за квадроцикли и бъгита) (време за пътуване – от 15 до 30 минути).
Пристигане в базата, преминаване през кратък брифинг на руски за това как да управлявате Buggy.
Разходка с бъги през пустинята до бедуинско село. По пътя се спират за снимки. Слушаш как планините отекват гласовете ти (обикновено викане на специално разузнати за това места от цялата група, много емоционален момент). Почти 25 км в едната посока, време от 35 до 45 минути.
След това идвате в селото на бедуините. Там ви пият чай, там си почивате малко и виждате бедуинския начин на живот в селата.
Яздете бъгито обратно до базата, откъдето е започнала обиколката.
В края на обиколката ще ви върнем обратно в хотела.
внимание! Шал-арафат НЕ е включен в цената на обиколката, може да бъде закупен на обиколката срещу заплащане.

Какво е включено в цената:

  1. Двупосочен трансфер с климатизиран автобус;
  2. инструкция за шофиране на бъги на руски език;
  3. Каране на бъги в пустинята;
  4. Фотопаузи в пустинята;
  5. Почивка в бедуинска палатка;
  6. Опитайте бедуински чай.

Какво не е включено в цената:

  1. Допълнителни разходи, които не са включени в програмата;
  2. Лични разходи;
  3. шал-арафатка и очила;
  4. Съвети.

Вземете със себе си:

не забравяйте:

  • задължително облекло – дълъг панталон и горнище с дълъг ръкав;
  • затворени обувки, които прилягат плътно към глезена;
  • топли дрехи през зимата;
  • шал-арафатка;
  • прическа за глава;.
  • Слънчеви очила със стъклени лещи;
  • основни лекарства;
  • хигиенни продукти (мокри кърпички, овлажнител и слънцезащитен крем).

Време и продължителност:

  • Начало на обиколката: От 08:00 / От 14:00 / От 15:00 (в зависимост от местоположението на вашия хотел в Шарм Ел Шейх).
  • Връщане в хотела: Около 21:30/21:30 ч. (същия ден)..
  • Продължителност: 3 часа.
  • Дни на събитието: всеки ден. .
    Внимание: Поръчайте екскурзия един ден преди началото на обиколката, плащане в началото на пътуването. Ако автобусът закъснее с 10 минути, трябва спешно да ни се обадите.. Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх Дахаб и Каньон 4 в 1 от Шарм Ел Шейх

Цена:

-Двойно бъги: 30$ – (15$ за 1-ви)
-4-местно бъги: $50

Как да резервирам екскурзия?

1- Изпратете ни имейл (от дома или от хотела) чрез:

WhatsApp:
+2010 677 818 45.

Вайбър:
+2010 677 818 45.

Имейл: info@sunrisevoyage.com

2- Напишете ни името на хотела, името на обиколката, колко души и деня на обиколката.
3- Свържете се в деня преди екскурзията, за да научите точния час, когато ще бъдете взети от хотела.
4- Не се изисква предплащане.
5- Заплащането се извършва в брой в деня на турнето.
6- Резервирайте екскурзия поне 1 ден преди началото на екскурзията. Природният резерват Рас Мохамед с автобус Природният резерват Рас Мохамед с автобус

.

RECENZIJE

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 237 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Цена экскурсии – ровно в 2 раза дешевле, чем у отельного гида.

ноември 17, 2023

Мы боялись брать экскурсии в интернете, но не пожалели. Всё, что было заявлено в программе, мы увидели. Никаких лишних денег с нас не просили. Цена экскурсии – ровно в 2 раза дешевле, чем у отельного гида. Берите, не бойтесь! Но нужно понимать, что это экскурсия групповая, со всеми ее минусами, в каком бы агентстве вы ее не взяли. И еще, экскурсия длилась в целом, от выезда до возвращения в отель в Хургаде 24 часа, будьте готовы.

Avatar for Анастасия
Анастасия

Прекрасный сервис.

септември 20, 2023

Заказали у Санрайз Вояж экскурсии в Люксор и квадроциклы. Всё очень понравилось. Прекрасный сервис. Внимательный персонал. Хорошие цены. Остались очень довольны рекомендуем всем.

Avatar for Дмитрий и Ирина, Германия.
Дмитрий и Ирина, Германия.

Все прошло на высшем уровне.

септември 16, 2023

Заказывали с парнем экскурсию в Каир на автобусе. Все прошло на высшем уровне. Автобус комфортабельный,с опытным водителем и кондиционером. Отдельное спасибо и большая благодарность нашему прекрасному русскоговорящему гиду – Хени,который на протяжении всей экскурсии рассказывал о древней истории и современной жизни египтян(очень интересно было слушать, говорю без сарказма). Он погрузил в ту самую атмосферу древности и историчности,и одновременно плавно переходя к современности. Хени справился со своей задачей на 💯,за что ему,ещё раз, огромное спасибо. Рекомендую лучшего гида Египта – Хени. Не пожалеете.

Avatar for Виктория и Дмитрий
Виктория и Дмитрий

Paradise island with diving, safari bikes ride

септември 11, 2023

Velice doporučuji tuto stránku na sjednávání zážitků. Byli jsme na čtyřkolkách a na paradise islandu s potápěním. Vše proběhlo podle plánu, vyzvednutí z hotelu bez problému a dovoz zpátky.

Avatar for Vláďa
Vláďa

Díky, vše super.

юли 27, 2023

Transfer a potápění bez jediného problému 🤿

Avatar for Pavel Kaše
Pavel Kaše

... Следобедно сафари с четириколки Следобедно сафари с четириколки Следобедно сафари с четириколки Следобедно сафари с четириколки Следобедно сафари с четириколки Следобедно сафари с четириколки

Сафари с четириколки по изгрев от Шарм Ел Шейх Сафари с четириколки по изгрев от Шарм Ел Шейх Сафари с четириколки по изгрев от Шарм Ел Шейх Сафари с четириколки по изгрев от Шарм Ел Шейх Сафари с четириколки по изгрев от Шарм Ел Шейх Сафари с четириколки по изгрев от Шарм Ел Шейх ..

.. Сафари с четириколки и езда на камила – сутрин или следобед Сафари с четириколки и езда на камила – сутрин или следобед Сафари с четириколки и езда на камила – сутрин или следобед Сафари с четириколки и езда на камила – сутрин или следобед Сафари с четириколки и езда на камила – сутрин или следобед Сафари с четириколки и езда на камила – сутрин или следобед

.. Частно сафари с четириколки – сутрин или следобед Частно сафари с четириколки – сутрин или следобед Частно сафари с четириколки – сутрин или следобед Частно сафари с четириколки – сутрин или следобед Частно сафари с четириколки – сутрин или следобед Частно сафари с четириколки – сутрин или следобед

Супер сафари от Шарм Ел Шейх Супер сафари от Шарм Ел Шейх Супер сафари от Шарм Ел Шейх Супер сафари от Шарм Ел Шейх Супер сафари от Шарм Ел Шейх Супер сафари от Шарм Ел Шейх ..

Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх . Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх.

Сафари с бъги в Шарм Ел Шейх